Videre
Indret med naturplakater

Indret med naturplakater

Vi tror, de fleste kan nikke genkendende til, at naturen har en beroligende effekt på os. Ja faktisk viser undersøgelser, at 93 % af os kommer i bedre humør, når vi er i naturen - og at jo længere tid, man opholder sig i naturen, desto færre stressymptomer har man. Og det er netop denne effekt, vi ønsker at skabe med vores naturplakater. 

Hvad end det er plakater til stuen, plakater til soveværelset, plakater til køkkenet eller et helt fjerde sted i huset, så er en naturplakat et sikkert valg, der ikke skriger på opmærksomhed, men ofte falder naturligt ind i den eksisterende indretning. 

Når vi arbejder med plakater i indretningen, så tænker vi ofte i farver. Har vi at gøre med en grøn skov, eller en gul eng, så prøver vi ofte at sætte det sammen med andre genstande i rummet i de samme farver. Det kunne eksempelvis være et grønt tæppe, en gul vase - eller som på fotografiet ovenover; en sandfarvet lampeskærm og en grøn plante til en Vesterhavet-plakat i samme farver. 

For mere inspiration kan du se masser af fotos af plakater i indretningen på vores Facebook- eller Instagram-side.

Ønsker du at give en personlig gave, som eksempelvis bryllupsgave eller konfirmationsgave, og som er til et andet hjem end dit eget, så er naturplakater ofte også et sikkert valg, da det har et mere klassisk udtryk end diverse kunstplakater. At give en Louisiana-plakat eller en Picasso-plakat i gave kan være lidt af et sats, men med en lokal naturplakat går du ikke helt galt i skoven ;-) 

 

 

Næste artikel Plakatinspiration i ALT FOR DAMERNE