Videre

Inspirationsunivers

 • Indret med naturplakater
  Jakob Friberg

  Indret med naturplakater

  Når vi arbejder med plakater i indretningen, så tænker vi ofte i farver. Har vi at gøre med en grøn skov, eller en gul eng, så prøver vi ofte at sætte det sammen med andre genstande i rummet i de samme farver. Det kunne eksempelvis være et grønt tæppe, en gul vase - eller som på fotografiet ovenover; en sandfarvet lampeskærm og en grøn plante til en Vesterhavet-plakat i samme farver. 
  Læs nu
 • Plakatinspiration i ALT FOR DAMERNE
  Jakob Friberg

  Plakatinspiration i ALT FOR DAMERNE

  fra tid til anden dykker ALT FOR DAMERNE ned i plakatmarkedet og giver inspiration til, hvad der findes af muligheder for kunst til væggene. Her ses vores "Ravnkilde-plakat."
  Læs nu
 • Forhandler: Besøg PLAKATEN Aarhus
  Jakob Friberg

  Forhandler: Besøg PLAKATEN Aarhus

  Spankulerer du en tur ned ad strøget i Aarhus, kan du ikke undgå at få øje på den hyggeligste lille plakatbutik ved Sankt Clemens Torv. Her lå en gang en vinylpladeforretning, men for 35 år siden blev den omdannet til...

  Læs nu
 • PLAKATSNEDKEREN i Sommerdrømme på TV 2
  Jakob Friberg

  PLAKATSNEDKEREN i Sommerdrømme på TV 2

  Da dette års sæson af "Sommerdrømme" på TV 2 løb over skærmen, foregik det i Kramnitze på Lolland. Derfor var det da heller ikke så mærkeligt, at det var vores "Hestehovedet"-plakat en skarp seer spottede i stuen deltagerne Anja og Markus. 
  Læs nu
 • 3 unikke naturoplevelser på Bornholm! - Plakatsnedkeren
  Jakob Friberg

  3 unikke naturoplevelser på Bornholm!

  Sommeren står for døren, og corona-situationen skaber stadig tvivl om, i hvorvidt vi må rejse udenlands. Og derfor er Bornholm, igen i år, en oplagt mulighed til ferien. Vi kender alle de store og populære attraktioner som Hammershus, helligdomsklipperne og rokkestenen, som bestemt også er et besøg værd - men her er tre bud på naturoplevelser, der strækker sig lidt ud over de klassiske turistmagneter

  Læs nu
 • PLAKATSNEDKEREN's rammer - Plakatsnedkeren
  Jakob Friberg

  PLAKATSNEDKERENs rammer

  Valget af ramme kan være svært at tage, når der i dag er så mange forskellige muligheder på markedet. Hvordan finder du den rigtig ramme til dit hjem? Og hvad er forskellen på de forskellige rammer? Udvalget af rammer er stort, og vi giver dig her et indblik i, hvordan vi laver rammer og vælger til vores eget hjem. 
  Læs nu
 • Ramme- og plakatproduktion - Plakatsnedkeren
  Jakob Friberg

  Ramme- og plakatproduktion

  PLAKATSNEDKEREN har for os altid handlet om kærligheden til naturen, og, som navnet antyder, et solidt håndværk i alt fra billederne, print af plakater og godt dansk håndværk i rammeproduktionen.  Derfor har det altid været lige så vigtig for os at tænke cirkulær økonomi og bæredygtighed ind i konceptet fra starten i form af kvalitetsprint og rammer. 
  Læs nu
 • Naturen er min kur mod stress - Plakatsnedkeren
  Jakob Friberg

  Naturen er min kur mod stress

  Messenger-beskeder, mails, push-nyheder, Instragram-feed. Listen af informationer, jeg dagligt eksponeres for gennem min smartphone og andre digitale tingester, er lang. Og selvom det måske giver mig en masse viden, eller underholder mig for en stund, ved jeg, at det også er med til at stresse mig. Især de dage, jeg ikke sørger for at give mig selv en pause fra det.

  Læs nu