Videre

Inspirationsunivers

 • 3 unikke naturoplevelser på Bornholm! - Plakatsnedkeren
  Jakob Friberg

  3 unikke naturoplevelser på Bornholm!

  Sommeren står for døren, og corona-situationen skaber stadig tvivl om, i hvorvidt vi må rejse udenlands. Og derfor er Bornholm, igen i år, en oplagt mulighed til ferien. Vi kender alle de store og populære attraktioner som Hammershus, helligdomsklipperne og rokkestenen, som bestemt også er et besøg værd - men her er tre bud på naturoplevelser, der strækker sig lidt ud over de klassiske turistmagneter

  Læs nu
 • PLAKATSNEDKEREN's rammer - Plakatsnedkeren
  Jakob Friberg

  PLAKATSNEDKEREN's rammer

  Valget af ramme kan være svært at tage, når der i dag er så mange forskellige muligheder på markedet. Hvordan finder du den rigtig ramme til dit hjem? Og hvad er forskellen på de forskellige rammer? Udvalget af rammer er stort, og vi giver dig her et indblik i, hvordan vi laver rammer og vælger til vores eget hjem. 
  Læs nu
 • Ramme- og plakatproduktion - Plakatsnedkeren
  Jakob Friberg

  Ramme- og plakatproduktion

  PLAKATSNEDKEREN har for os altid handlet om kærligheden til naturen, og, som navnet antyder, et solidt håndværk i alt fra billederne, print af plakater og godt dansk håndværk i rammeproduktionen.  Derfor har det altid været lige så vigtig for os at tænke cirkulær økonomi og bæredygtighed ind i konceptet fra starten i form af kvalitetsprint og rammer. 
  Læs nu
 • Bæredygtighed - Plakatsnedkeren
  Jakob Friberg

  Bæredygtighed

  Vores kærlighed for naturen stopper ikke ved vores plakater af flotte natursteder eller valg af naturlige materialer. Vi, som naturelskere, vil gøre, hvad vi kan for at bevare den flotte grønne planet. Derfor har vi i hele produktionen tænkt bæredygtighed ind, hvor vi kan. Vi er ikke i mål og vil blive ved med at udvikle vores produkter, så de bliver mere bæredygtige, og produktionen bliver bedre. Det mener vi, er vores pligt som virksomhed og naturelskere. 
  Læs nu
 • Naturen er min kur mod stress - Plakatsnedkeren
  Jakob Friberg

  Naturen er min kur mod stress

  Messenger-beskeder, mails, push-nyheder, Instragram-feed. Listen af informationer, jeg dagligt eksponeres for gennem min smartphone og andre digitale tingester, er lang. Og selvom det måske giver mig en masse viden, eller underholder mig for en stund, ved jeg, at det også er med til at stresse mig. Især de dage, jeg ikke sørger for at give mig selv en pause fra det.

  Læs nu