Videre
PLAKATSNEDKEREN's rammer - Plakatsnedkeren

PLAKATSNEDKERENs rammer

Valget af ramme kan være svært at tage, når der i dag er så mange forskellige muligheder på markedet. Hvordan finder du den rigtig ramme til dit hjem? Og hvad er forskellen på de forskellige rammer? Udvalget af rammer er stort, og vi giver dig her et indblik i, hvordan vi laver rammer og vælger til vores eget hjem. 

Kvalitet helt fra produktion

PLAKATSNEDKEREN. Det ligger næsten i ordet, at produktet er lavet af snedkere. Og det er det selvfølgelig også. Vi har valgt at gå en anden vej end mange andre. Rammer, der er produceret lokalt i Danmark af danske rammesnedkere. Vi har et tæt samarbejde med en rammemager i Jylland, der på bedste håndværkermaner producerer vores rammer.

Vores kærlighed for naturen og alt den byder på, betyder også, at vi har en stor kærlighed for de naturlige materialer. Derfor er alle vores egetræsrammer lavet i massivt egetræ. Som selvfølgelig er europæisk-produceret egetræ.

I rammerne har vi lagt rigtig glas i størrelserne helt op til 50x70. Det giver en rigtig flot refleksion af farverne og giver endnu mere liv til plakaterne.

I størrelserne 70x100 og 100x140 har vi udvalgt et flot plexiglas, der ligesom alm. glas, giver et flot spil til plakaterne. Der findes ikke noget mere ærgerligt end at modetage en ramme med knust glas. Derfor har vi valgt at 70x100 og 100x140-rammerne kommer med plexiglas, da de ellers går i stykker under transport.

Her får du et overblik over, hvilke rammer der kommer med rigtigt glas og plexiglas:

Rigtig glas:

21x30

30x40

42x60

50x70 

Plexiglas

70x100

100x140

 Tilkøber du en ramme til en plakat - så indrammer vi selvfølgelig plakaten for dig. Men vores rammer er også mulige at købe alene uden plakater. 

Valg af ramme

Der er mange forskellige rammer på markedet, og det kan være svært at navigere i, hvad forskellen på de forskellige rammer er. Overordnet set er der på markedet alm. Aluminiumsrammer og 4 forskellige typer af egetræsrammer: Massiv eg, egefiner med en kerne af fyrretræ eller anden blød træsort, egefiner med en kerne af MDF og til sidst egetræslaminat, der ligner træ, men ikke er træ.

 Hos plakatsnedkeren har vi udelukkende massive egetræsrammer og aluminiumsrammer.

 

Hvorfor skal jeg vælge massive egetræsrammer?

Hvad du skal vælge kommer helt an på den stil og udtryk, som du ønsker i dit hjem. Med den massive egetræsramme får du et produkt, du ved, der kan holde i mange år, og som ikke forsøger at efterligne naturen. Udtrykket på rammeprofilerne er nemlig mere levende, og årene kommer mere til udtryk, da det er afspejlet af de variationer, der kommer, når egetræet vokser. Vi synes, det passer perfekt til hjem, der har en nordisk stil eller bare ønsker det ærlige produkt!

Forrige artikel 3 unikke naturoplevelser på Bornholm!
Næste artikel Ramme- og plakatproduktion