Videre
3 unikke naturoplevelser på Bornholm! - Plakatsnedkeren

3 unikke naturoplevelser på Bornholm!

Der er kun omkring 180 kilometer fra København til Bornholm. En bil kan køre turen på et par timer, og et fly kan dårligt komme i luften, inden det skal ned igen. Men trods den korte afstand findes her en natur, som adskiller sig fra alt andet, du kan opleve i det øvrige Danmark. Det siges, at "da Gud skabte Skandinavien, tog han de bedste dele sammen og kastede dem i Østersøens dybder, og Bornholm blev til." Her er både hvide sandstrande, klipper og en af landets største skove.  

Sommeren står for døren, og corona-situationen skaber stadig tvivl om, i hvorvidt vi må rejse udenlands. Og derfor er Bornholm, igen i år, en oplagt mulighed til ferien. 

Vi kender alle de store og populære attraktioner som Hammershus, helligdomsklipperne og rokkestenen, som bestemt også er et besøg værd.    

PLAKATSNEDKEREN har af flere omgange besøgt landsdelen, og derfor giver vi her tips til tre naturoplevelser, der strækker sig lidt ud over de klassiske turistmagneter:   

  1. Hullehavn
    Svaneke er måske ikke kendt som nogen badeby, men her finder du den hyggeligste lille strand. Omgivet af klipper kan du bade fra den lille sandstrand, hvor du også finder en vippe og en kiosk.

  2. Kultippen
    Kultippen ved Hasle er et fantastisk sted, hvorfra der under anden verdenskrig blev deponeret ler og sand. Dette skete via tipvognene, der stadig står der endnu.

  3. Kanonstilling G3
    I Dueodde’s fyrreskov kan du opleve store tyske kanonstillinger fra anden verdenskrig. Kanoner, der var tiltænkt at beskyde den skibstrafik, der kom syd for Bornholm.

Forrige artikel Guide: Sådan indrammer du bedst din plakat!
Næste artikel PLAKATSNEDKERENs rammer